Ron Koebrugge Catering (Barendrecht)

In opdracht voor Ron Koebrugge catering Vision-Net heeft alle mobiele Coca-Cola-eenheden, welke Gebruikt worden bij grote evenementen in Nederland voozien van 32 "LCD-schermen, Tien behoeve van digitale prijslijsten. Bij elk evenement zijn andere prijzen en producten van toepassing . Vision-Net verzorgt ook de inhoud.
 
Enkele evenementen waar u de Coca-Cola-eenheden Kunt tegenkomen zijn; Parkpop in Den Haag, Bavaria City Race, Q-Music Q-Santa Run in Rotterdam, Vierdaagse van Nijmegen, Concert at Sea Ed.
 
Ron Koebrugge Catering Services:

'Cateren' bij allerlei evenementen en party's is een vak apart. Om het vak goed te Kunnen uitoefenen, Moet regelen en organiseren in het bloed zitten. Bij Ron Koebrugge is dit zeker het geval.

Ron Koebrugge Catering Services verzorgt evenementen-, feest-en stadioncatering door heel Nederland. Het bedrijf is een van de grootste publiekscateraars van het land maar is klein begonnen met een bedrijf aan huis. In '90 / '91 verhuisde Ron Koebrugge Met zijn bedrijf naar De Smitshoek in Barendrecht. Vanuit dit kantoor Werd de horeca door het hele land geregeld. Ook opslag van materialen, voorraad, Unoxcontainers, bier-, hamburger-en patatwagens vond hier plaats. Inmiddels opereert Ron Koebrugge Catering Services vanuit Haar Huidige vestiging aan de Fennaweg in Barendrecht. In april 2009 zijn Zij op deze locatie in een splinter nieuw pand ingetrokken. Bij Ron Koebrugge Catering Services werken 15 mensen in vaste dienst. Ruim 150 medewerkers werken parttime Regelmatig mee bij Grootschalige evenementen. Op hoogtijdagen soms wel 300.
 
Nog steeds is Ron Koebrugge zelf NAUW Betrokken bij bijna ieder evenement van de partij. Hij doet dit met veel plezier en Draagt zijn enthousiasme over op zijn medewerkers.

Zoals Hij het zelf zegt: "Overal waar ik kom, is het feest."


Ron Koebrugge Catering Services BV
Fennaweg 22
2991 ZA Barendrecht

Tel: 0180-615357
http://www.koebrugge.nl

« Terug
Vision-Net - Smederijstraat 2 - 4814 DB  Breda - T: +31.76-5428222 - E:info@vision-net.nl