Yorimage (Breda)

Yorimage heeft jaren ervaring in het kappersvak in huis. Dit vakmanschap vind u in onze nieuwe salon aan de Baronielaan 286 te Breda. Naast de ervaring van eigenaresse Vanessa werken er diverse topstylisten. De relaxte sfeer en persoonlijke aandacht waarmee zij zich al jaren onderscheiden zijn cruciaal voor het eindresultaat: lekker haar waarmee je zelfverzekerd en voldaan de straat op gaat.

Knippen is net als mode aan duizelingwekkende ontwikkelingen onderhevig. Of je wel of niet een type bent voor de laatste trends in coupe's, het is belangrijk dat zij weten wat er speelt. Dat houdt Yorimage ge├»nspireerd en jouw coupe altijd verfrissend.
In de nieuwe salon verzorgd Vision-Net de aansturing van de beeldschermen bij de wasbakken en de een drie-tal schermen in de zaak. Dagelijks zorgen wij voor het laatste nieuws en de laatste modetrends op het gebied van mode in de breedste zin des woords. Tevens bieden wij ons lounge-channel aan als achtergrodndmuziek in de moderne en hippe zaak aan de rand van het  Ginneken in Breda.


Baronielaan 286
4837 BH Breda

Tel: 076 - 522 46 88

E-Mail: info@yorimage.com
http://www.yorimage.com

« Terug
Vision-Net - Smederijstraat 2 - 4814 DB  Breda - T: +31.76-5428222 - E:info@vision-net.nl