LIVE STREAM Vision-Net (TEST-OMGEVING)
Het kan zijn dat de stream niet start, omdat deze nog in een testomgeving staat.
 
Webcasting 
Vision-Net verzorgt naast narrowcasting ook webcasting. Een webcast is het live uitzenden van video en/of audio van een evenement, congres of andersoortig evenement via het internet.

Webcasting kan bijvoorbeeld gebruikt worden voor: aandeelhoudersvergaderingen, zakelijke bijeenkomsten, contact met klanten, (interne) vergaderingen en diverse verschillende evenementen. Wij bieden voor al deze webcastvormen diverse oplossingen aan.

Hoe werkt webcasting? Om te beginnen is het mogelijk via internet een videosignaal met geluid uit te zenden. Vanzelfsprekend is het noodzakelijk op de locatie van waaruit de webcast wordt verzorgd te beschikken over één of meerdere (geschakelde) camera‚Äôs met een geluidsbron, welke wij voor u kunnen verzorgen. Het beeld en het geluid worden omgezet in digitale informatie welke vervolgens naar onze centrale server worden verstuurd. De gebruiker legt contact met de website waar de audio en/of video (live) wordt uitgezonden. Vervolgens kan de webcast live worden bekeken.

Vision-Net - Smederijstraat 2 - 4814 DB  Breda - T: +31.76-5428222 - E:info@vision-net.nl