Eerste Internet TV uitzending via Vision-Net

De Horeca Kies Wijzer

Op 18 mei 2010 organiseert Koninklijk Horeca Nederland in Studio Dudok in Den Haag een politieke bijeenkomst tegen de achtergrond van de aankomende verkiezingen.

 

Doel is het informeren van alle 20.000 Koninklijk Horeca Nederland - horecaondernemers, hun 200.000 werknemers en de gehele bedrijfstak en de bijna 13 miljoen gasten die de horeca wekelijks verwelkomt over vooral de horeca- en toerisme gerelateerde programmapunten van de politieke partijen. Dit moet uitmonden in een Kies wijzer voor de horecawerkgevers en-werknemers en natuurlijk onze gasten. Horeca en toerisme staan voor onbezorgd genieten en vervullen een centrale rol in de maatschappij. Complexe uitdagingen als veiligheid, gezondheid, alcohol en jeugd kunnen volgens KHN alleen in samenwerking tussen alle relevante partijen tot een maatschappelijk aanvaardbare oplossing worden gebracht. Hetzelfde geldt voor het overleven van ondernemingen van de financieel economische crisis.

Koninklijke Horeca Nederland focust daarom de komende jaren in het door maatschappelijk verantwoord ondernemen ingekaderd beleid op de concrete onderwerpen alcohol en jeugd, veiligheid, bevorderen van (rendement en) ondernemerschap en duurzaam, veilig en gezond voedsel. Om op deze dossiers ook echt verbeteringen te bereiken, zetten wij hierbij in op samenwerking en co-creatie. Van de politiek horen wij vanmiddag graag over hun plannen en dan vooral de plannen die een relatie hebben met horeca en toerisme.

In het kader van de optimalisatie van de inzet van Nieuwe media zal dinsdag 18 mei 2010 vanaf 16.30 uur deze bijeenkomst live uitgezonden worden via streaming video. Onder andere via de website van Vision-Net / WebTV en de website van Koninklijk Horeca Nederland.

bekijk de website van de kiewijzer van Koninklijke Horeca Nederland om de video's te bekijken.
 


« Terug
Vision-Net - Smederijstraat 2 - 4814 DB  Breda - T: +31.76-5428222 - E:info@vision-net.nl