OOSTERHOUT-LIVE 2010

Vision-Net levert een 10m2 LED-WALL voor Oosterhout Live 2010 op 9 en 10 juli. Op 11 juli zullen wij ook het scherm leveren om de WK finale wedstrijd Nederland - Spanje te vertonen tijdens de vervolgdag van het twee-daags evenement.

Nu het Nederlands elftal zich geplaatst heeft voor de finale van het WK voetbal in Zuid-Afrika voegt de organisatie van Oosterhout Live een extra dag toe aan het reeds twee dagen durende muziekfestival. Naast de reeds geplande dagen op vrijdag 9 en zaterdag 10 juli, zal ook op zondag 11 juli het terrein van V.V. Oosterhout toegankelijk zijn voor de festivalbezoekers. Wie op vrijdag of zaterdag Oosterhout Live bezoekt kan voor twee consumptiebonnen een kaartje kopen voor het WK finalefeest. Het festival start zondag om 16.00 uur en duurt tot het eind van de wedstrijd.

Voorafgaand aan de wedstrijden zullen ondermeer de Oosterhoutse zanger Vinzzent en Bob Offenberg een optreden verzorgen. Ook zullen de deelnemers van de Oosterhout Live talentenjacht, Matthijs Koning en Boy van der Heijden, een optreden verzorgen. Als klap op de vuurpijl zal ook Peter Beense te zien en te horen zijn op deze laatste dag van Oosterhout Live 2010.
 
 


« Terug
Vision-Net - Smederijstraat 2 - 4814 DB  Breda - T: +31.76-5428222 - E:info@vision-net.nl