RBC Roosendaal

Bij RBC Roosendaal verzorgde Vision-Net tussen 2000 en 2011 de narrowcasting in het voetbalstadion. Tijdens de thuiswedstrijden werd het programma geheel aangepast aan de wedstrijd en konden de sponsoren op alle schermen de tussen- en eindstanden zien van alle gespeelde competitiewedstrijden. Tevens verzorgde wij al deze jaren de persconferentie welke na de wedstrijd LIVE door het hele stadion werd uitgezonden, zodat de sponsoren deze persconferentie konden bekijken en beluisteren. 

RBC Roosendaal had haar eigen intern tv-circuit, welke verzorgt werd door Vision-Net. Het was mogelijk als RBS sponsor om uw TV-commercial op dit interne TV-circuit te laten draaien. Uw commercial was dan te zien in alle commerciĆ«le ruimten, de entreehal, Brasserie Le Royal en de Bert Viel Lounge.  Daarnaast heeft Vision-Net ook de geluidsinstallatie in de Brasserie en de Business-Lounge geleverd en onderhouden.

Door de aanvraag van het faillisement op 1 juni 2011 zijn de werkzaamheden gestaakt. Wij kunnen terugkijken op een prettige samenwerking, met alle medewerkers-, technische staf en directie van RBC Roosendaal.


RBC Roosendaal
Borchwerf 4
4704 RG Roosendaal

Tel: 0165-540133
Contactpersonen: Jeffrey Kooistra / Mascha Simons / Sandra de Jong.
http://www.rbcroosendaal.nl

« Terug
Vision-Net - Smederijstraat 2 - 4814 DB  Breda - T: +31.76-5428222 - E:info@vision-net.nl