Zardonni Lingerie

Passie voor lingerie en kwaliteit

Zardonni staat voor de luxe, waarmee de zelfbewuste vrouw - maar ook de eigentijdse man - Zich graag omringt. Allereerst Dit komt tot uiting in het Italiaans ogende interieur van de winkels. En daarmee is meteen de eerste en zeker niet De enige link met Italiƫ - en Milaan in het bijzonder - Gelegd. De bruisende stad staat immers bekend als de mode-en design-hoofdstad van Europa en is daarmee veelal trendbepalend - ook voor de exclusieve collecties van Zardonni.

De passie voor lingerie en kwaliteit van Zardonni Duidelijk komt terug in de winkels. Aan alles is gedacht. Overzichtelijke presentaties van de Verschillende dames-en herencollecties. Rust en privacy staan centraal.

De vriendelijke ambiance, aangevuld met het hoge serviceniveau en de ruime mate van privacy benadrukken het exclusieve karakter van deze exclusieve lingeriezaak. U vindt er een verfijnde collectie lingerie, panty's, kousen, strandkleding, body's en ondergoed.
 
Vision-Net verzorgd in de winkel middels het narrowcasting-systeem de schermen in de winkel, alsmede de geluidsinstallatie en het camera beveiligingssysteem.
 
Zardonni is gevestigd in Den Haag.


Zardonni Lingerie:

Gevestigd in:

Fahrenheitstraat 570
2561DJ Den Haag
http://www.zardonni.nl

« Terug
Vision-Net - Smederijstraat 2 - 4814 DB  Breda - T: +31.76-5428222 - E:info@vision-net.nl