Paul van Gurp (Deventer)

Bij het Paul van Gurp Fastservice Restaurant in Deventer hebben wij 6 digitale menuborden geleverd, welke wij onafhankelijk van elkaar aansturen. Zowel foto's als full-motion werkt vlekkeloos samen, via zes verschillende contentstromen.
Op het eerste scherm staan de afhaalprijzen, op het tweede scherm de menu's. Scherm drie geeft de informatie betreffende de warme / koude broodjes, terwijl op scherm vier de pizza's staan. Scherm vijf is gereserveerd voor de ijs-producten terwijl scherm zes algemene informatie geeft, alsmede het laatste nieuws-, sport-, show en weerbericht. Tevens maken wij regionaal nieuws voor de gemeente Deventer en omgeving.

Paul van Gurp Fastservice Restaurant is een modern fast-food bedrijf gevestigd in Deventer (stadsdeel Colmschate). Het is een klein bedrijf met een opp. van ca. 100 m² (waarvan ca. 40 m² verkoopruimte) met grote ambities en is te vinden aan de doorgaande weg Deventer-Holten. Maar ondanks de bescheiden omvang weet Paul van Gurp veel klanten aan zich te binden. En dat zal in de nabije toekomst volgens Paul nog meer toenemen gezien het groeiend aantal inwoners welke door de nieuwbouw in Colmschate gestadig voort zal zetten. Tevens geniet Paul van Gurp een goede naamsbekendheid om zijn aktiviteiten catering aan bedrijven, particulieren en instellingen in Deventer en omstreken uit te bouwen. Middels de aanweziige schermen wordt deze nieuwe activiteiten gepromoot, waardoor de naamsbekendheid en de omzet wordt vergroot.


Paul van Gurp Fastservice Restaurant
Holterweg 91
7429 AE DEVENTER

Tel: (0570) 651070
http://www.paulvangurp.nl

« Terug
Vision-Net - Smederijstraat 2 - 4814 DB  Breda - T: +31.76-5428222 - E:info@vision-net.nl