Krijn Kuyvenhoven (Monster)

Of u nu zoekt naar een hippe spijkerbroek of een passend trouwpak, bij Kuyvenhoven in Monster (Zuid-Holland) bent u aan het juiste adres. Op de website van Kuyvenhoven krijgt u een indruk over deze winkel, het assortiment en de uitstekende service en dienstverlening.
Fashioned by Krijn is al jaren een begrip in het Westland. Wij willen samen met ons verkoopteam u van harte bedienen en gaan voor gastvrijheid, vakkennis, service, 'het mode-gevoel' en een goede prijs/kwalitetsverhouding.

Waarom ben u bij ons aan het juiste adres?
Wij bieden een groot assortiment in herenmode van diverse vooraanstaande merken; Wij bieden de mogelijkheid uw kleding te vermaken naar uw wensen en eisen. U kunt bij ons binnendoor naar onze kinderzaak "Joepie" en It’s Mi voor dames; Wij bieden de echte Westlandse gastvrijheid en hanteren de service "Niet goed? Geld terug!” Bij 20 tot 40 kostuums kunt u een extra broek aanschaffen.

Vision-Net heeft in de zaak en de etalage schermen hangen waar de collectie op wordt vertoond welke door Kuyvenhoven wordt verkocht. Per seizoen (voorjaar/zomer - najaar/winter) wordt de content aangepast. Tevens worden verschillende akties gecommuniceerd. Naast deze info verzorgt Vision-Net het laatste nieuws als eerste op de beeldschermen in de winkel, waardoor een aktueel karakter aan de winkel wordt toegevoegd.


Krijn Kuyvenhoven
Hortensiastraat 6
2681 CE Monster

Telefoon: 0174-212426
Fax: 0174-281141

E-mail: kkuyvenhoven@hetnet.nl
http://www.krijnkuyvenhoven.nl/

« Terug
Vision-Net - Smederijstraat 2 - 4814 DB  Breda - T: +31.76-5428222 - E:info@vision-net.nl