Oosterhout Live

Jaarlijks wordt in het Brabantse Oosterhout het festival Oosterhout LIVE georganiserd. Ondanks dat het buiten was hadden ze wel een hele bijzondere overkapping voor het publiek, net zoals vorig jaar wederom zwevend boven het veld de "Perfect Sky”. Het licht en geluid krijgt daardoor de grootste aandacht en zeker het lichtplan en de special effects gingen ervoor zorgen dat de bezoekers naar een waanzinnige show kon kijken en genieten. En ze hadden op het veld en op het podium, naast dat wat al bekend was, nog tal van verrassingen welke zeer zeker de moeite waard was! Artiesten als Frans Bauer, Sieneke, Thomas Berge en Wolter Kroes hebben tijdens de editie 2010 opgetreden.
 
Vision-Net heeft een LED Wall van 10m2 geleverd, alsmede de 3 cameraregistratie op het scherm tijdens dit 2-daags evenement. Door de weersomstandigheden moest de show op de tweede dag worden afgebroken omdat de Perfect-Sky het niet heeft kunnen redden. De technische medewerkers van Vision-Net hebben de LED Wall kunnen beschermen tegen de harde windstoten (8 tot 10!!). 
 
Op zondag 19 september wordt de tweede editie van 2010 opnieuw georganiseerd en hier waren wij ook weer aanwezig met de LED-Wall en de drie camera-registratie voor op het scherm.
 
De editie 2011 zal op 1 en 2 juli 2011 plaatsvinden.
 

http://www.oosterhout-live.nl

« Terug
Vision-Net - Smederijstraat 2 - 4814 DB  Breda - T: +31.76-5428222 - E:info@vision-net.nl